Kuuminainen
Etusivu Hereford karja Tuotteet ja hinnat Vinkkejä ja reseptejä Valokuvat Yhteystiedot
Vinkkejä ja reseptejä

Saat tilaamasi kokolihat valmiiksi raakakypsytettyinä ja sopimuksen mukaan paloiteltuna, jauheliha tuoreena.

Kokonaiset fileet ja paistit voi tietysti leikata myös kotona sopivan kokoisiksi kerta-annoksiksi ja pakastaa.

Käytä vain ensiluokkaisia pakkausmateriaaleja lihaa pakastaessasi, näin säilytät lihan ensiluokkaisena käyttöön asti. Pakasta tuoreet lihat mahdollisimman nopeasti paloittelun jälkeen. Naudanlihan max. pakastusaika on n. 1 vuosi.

Ravintola Buccon keittiömestari Jani Lehtisen vinkit lihan käsittelyyn.

Kolme tärkeintä syytä ostaa suoraan Kuuminaisten tilalta.

Liha tulee suoraan kasvattajalta, ilman turhia väliportaita ja pitkiä moninkertaisia varastointeja.
Liha on aina asianmukaisesti käsiteltyä ja käyttötarkoituksen mukaista.
Liha on heti käyttövalmista ja ehdottomasti tuoretta.

Muista nämä kun saat lihatilauksesi kotiin (Ja kolme tärkeintä ohjetta käyttöön ja säilytykseen).

Säilytä liha kotonakin oikein jääkaapissa +4° käyttöön asti, tai pakasta heti.
Jauheliha tulee käyttää tai pakastaa heti.

Valitse oikea ruhonosa käyttötarkoituksen mukaan.

Ota esimerkiksi pihviksi tarkoitettu liha huoneen lämpöön pari tuntia ennen paistamista.

Pari kolme pihviä kannattaa kypsentää pannulla.

Kun paistat useampia, kannattaa loppukypsennys tehdä uunissa.
Parhaaseen lopputulokseen päästäksesi käytä lihalämpömittaria. Matalalämpömenetelmällä paistamalla säilytät lihan mehevyyden. Ruskista pihvit ensin pannulla, jossa ne saavat kauniin pintavärin. Siirrä ne sen jälkeen uuniin uunipellille. Ota pihvit uunista mittarin näyttäessä 52°, peitä hetkeksi kevyesti foliolla.

Paistia paistaessasi uuninlämpö 175°, ota paisti uunista mittarin näyttäessä 46°. Anna paistin vetäytyä noin 10 min. kevyesti foliolla peitettynä.

Anna kypsän lihan aina vetäytyä muutama minuutti ennen leikkaamista, näin maukas lihasneste ei valu ja liha säilyttää mehevyytensä.

ja vielä

Huippuhyvän Kuuminaisten tilalta hankkimasi lihan voit turvallisesti syödä vaikka Tartarina.

Katso Janin Lehtisen reseptivinkit tästä »

Wienerleike Frankfurtin vihreällä kastikkeella maistuu uusien perunoiden kanssa

Kuuminaisten Herefordkebab niittysonnin jauhelihasta

Kuuminaisten kesäkurpitsalasagne niittysonnin jauhelihasta

Kuuminaisten Nyhtöniittysonni paistista

 
 
 Login © 2013 - 2017 Kuuminaisten Tila